top of page

ma 28. marrask.

|

Helsinki

Perhepaja

Yksi paikka = yksi perhe (yhteinen kanvas). Lue lisätiedot :)

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Perhepaja
Perhepaja

Paikka & aika

28. marrask. 2022 klo 0.00 – 14.00

Helsinki, Eerikinkatu 11, 00100 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tule taiteilemaan jouluiseen koko perheen tapahtumaamme! Yhteen paikkavaraukseen sisältyy yksi maalauspohja yhdessä maalattavaksi. Yksi paikka on siis yksi kanvas :) Sylivauvatkin ovat tervetulleita! Alle 3-vuotiaille on saatavilla maaliksi syötäviä elintarvikevärejä (kaurapohjainen, pitkäikäisyydestä ei takuuta). Mainitsethan lasten määrän ja iät lisätiedoissa :) Voit ostaa paikalta myös lisäkanvaksen, mikäli innostutte maalaamaan enemmän.  

Studiollamme herkuttelet baarimme kehutuilla virvokkeilla (mehu, limut ja alkoholituotteet). Vesi on ilmaista, tuothan tarvittaessa oman nokkamukin. Voit ottaa mukaasi maitoa, naposteltavaa ja ruokaa, auttaisithan tällöin ruokasotkujen siivoamisessa! Tilassamme ei valitettavasti ole mikroa tai ruokailuvälineitä.  

Tilaisuudessa maalataan ohjaajan vinkein rennosta ilmapiiristä nautiskellen. Lopuksi saat ottaa maalauksen mukaasi tai jättää sen ohjaajille uusiokäyttöön.  Hinta sisältää ohjauksen ja välineet, baari on avoinna omakustanteisesti. Ei omia juomia (vain maito)!

Kesto: 2h

Hinta: 45€ /paikka & perhe (sis. materiaalit, tarvikkeet, ohjauksen, valmistelun, siivouksen ja kaiken tapahtumaan tarvittavan. Juomat myydään erikseen paikanpäällä)

Maksu: Paint&Partyn sivuilla tai paikanpäällä (kortti, kulttuuriedut ja lahjakortit)

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page